Menú especial des de l'Exposició Universal d'Osaka (Japó), on s'ha celebrat la Setmana de Catalunya.
Al restaurant caníbal, duo de cervellets amb el forner Daniel Jordà i el sommelier Ferran Centelles.
A les portes de l'Aplec del Caragol de Lleida, descobrim com és la cria de cargols en granja.
Un menú dedicat al repte d'alimentar la població urbana.
Menú especial amb les reflexions gastronòmiques que ens deixa l'apagada elèctrica.
Programa dedicat als vins de la Xina, el tercer país de món amb més superfície de vinyes conreades.
Receptaris de cuina marinera, el porró, mar i muntanya, cuina d'aprofitament, i més, per Sant Jordi.
La piràmide infantil de la dieta mediterrània permet combatre l'obesitat entre les criatures.
Parlem de les escoles de cuina reals i de les virtuals televisives.
Rebem Salvador Garcia-Arbós, que presenta el seu llibre "Història galàctica del porró".
Parlem sobre l'art de fregir peix i de les faves a la catalana.
Menú caníbal ple de fum, foc i brasa. Anem fins a les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa.
Menú especial dedicat a les dones.
L'anomenat cinquè gust és la raó de l'èxit del glutamat monosòdic, potenciador de sabor.
Menú especial amb Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Els embotits tenen una llarga tradició a Catalunya: de fet, estem en temps de matança.
Jordi Vilà ens dona alguns consells perquè aquest plat tan clàssic i popular sigui un èxit.