Pancartes contra Puigdemont, Junqueras i Sánchez a la manifestació d'aquest dissabte a Madrid (Reuters)

15.000 persones es manifesten a Madrid contra la investidura de Pedro Sánchez

La convocatòria la va fer una grup de joves "en defensa de la Constitució" i "pel futur d'Espanya unida"
Redacció Actualitzat
TEMA:
Investidura

Unes 15.000 persones, segons la delegació del govern espanyol a Madrid, han participat aquest dissabte al migdia en una manifestació "en defensa de la Constitució" i "pel futur d'Espanya unida". La convocatòria la va fer un grup de de joves a través de les xarxes socials per oposar-se a la investidura de Pedro Sánchez.

Els manifestants han anat des de la plaça Colón fins a la Carrera de San Jerónimo, als voltants del Congrés dels Diputats, amb moltes banderes espanyoles i cridant consignes com "Jo soc espanyol, espanyol, espanyol", "Som espanyols, no som fatxes" o "Fora Sánchez".
 

Banderes espanyoles i consignes contra Sánchez a la manifestació de Madrid (Efe)


A la plaça Colón, un jove ha llegit un manifest en què ha dit que estan "demostrant que la societat està preocupada per la situació política" i ha afegit:

"Som gent corrent que hem sortit al carrer per manifestar-nos en defensa de la Constitució, defensar la unitat del país i demanar que el nostre futur no depengui de partits que vulguin trencar Espanya."


A la manifestació hi han assistit, a títol personal, l'alcalde de Madrid, el popular José Luis Martínez-Almeida, i la vicealcaldessa, Begoña Villacís, de Ciutadans.

 


Martínez-Almeida ha destacat que es tracta d'una manifestació massiva perquè "Espanya ens afecta a tots" i ha recordat que no ha estat convococada per cap partit polític.

Per la seva banda, Villacís ha expressat la seva preocupació pel govern que "s'està conformant a Espanya" perquè "tindrà massa concessions amb populistes i independentistes".

ARXIVAT A:
Investidura
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut