Protesta dels botiguers dels centres comercials, dimecres a la Plaça Sant Jaume (ACN/Aina Martí)

25 milions més d'ajuts del govern als centres comercials, restauració i oci nocturn

Les ajudes també es destinen a parcs infantils privats i centres d'estètica afectats per les restriccions de la Covid, i prioritzaran els negocis que encara no han rebut cap subvenció 
Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

El govern amplia en 25 milions d'euros els ajuts per a centres comercials, restauració, locals d'oci nocturn i parcs infantils privats afectats per les restriccions per la Covid.

El Departament d'Empresa hi destinarà en total 75 milions d'euros i a l'hora de fer el pagament prioritzarà els negocis que encara no han rebut cap subvenció. 

S'amplia l'ajuda per a les botigues situades en centres comercials, que podran rebre fins a 3.000 euros. És el doble del que s'havia pressupostat inicialment. Aquest anunci s'ha fet poques hores abans que el Procicat decideixi si permet que reobrin aquests espais, després de les protestes del sector i de les aglomeracions en diferents eixos comercials durant el pont de la Puríssima.
 

El govern també amplia l'ajuda per als locals d'oci nocturn, que rebran entre 10.000 i 20.000 euros, en funció dels treballadors que tinguin.

Al parcs infantils privats els toca una aportació única de 6.000 euros.

Bars i restaurants rebran 2.000 euros per negoci i els centres d'estètica, 1.500. 

La convocatòria d'aquesta nova subvenció s'obrirà en els propers dies i només l'hauran de demanar els que van quedar fora del primer paquet d'ajudes. Als negocis que ja han cobrat la primera subvenció se'ls farà el segon pagament automàtic.

ARXIVAT A:
Coronavirus Confinament
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut