3Cat fa mig any superant els 100 milions de reproduccions a la plataforma digital

En els primers sis mesos de vida, la plataforma ha arribat als 900.000 usuaris registrats

RedaccióActualitzat

El llançament del 3Cat ha estat un èxit rotund. En només sis mesos, ha superat els 100 milions de reproduccions, amb 900.000 usuaris registrats a una plataforma que ofereix més de 330.000 hores de continguts.

El bon funcionament del 3Cat es veu reflectit amb les dades que aporten programes com "La travessa", una producció creada en exclusiva per al 3Cat que acumula més d'un milió i mig de reproduccions.

Ocupava el primer lloc dels" més vistos" des de la posada en marxa de la plataforma, fins a l'estrena de "Tor": només el primer capítol va tenir mig milió de reproduccions en una setmana.

"Amb aquestes dades es posa de manifest que el lideratge de TV3 és importantíssim", ha explicat Rosa Romà, presidenta de 3Cat.

 

Els clàssics, més a prop

La plataforma també permet accedir al patrimoni audiovisual de TV3, amb clàssics com "Plats bruts", "El cor de la ciutat" o "Merlí", sèries mítiques que han pogut arribar al jovent gràcies a 3Cat. D'altra banda, l'audiència digital del canal infantil s'ha incrementat un 21 %, gràcies als continguts que els més petits poden veure al SX3.

A més, 3Cat és una de les primeres plataformes a incorporar l'àudio als seus continguts, acostant també la ràdio al públic.

 

 

ARXIVAT A:
Tv3Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut