Els peus de la dona (NSW Ambulance)

7 hores atrapada entre roques i penjant dels peus quan intentava recuperar el mòbil a Austràlia

La dona va caure dins d'una escletxa d'uns tres metres de profunditat i la van haver de rescatar els serveis d'emergència

RedaccióActualitzat

Matilda Campbell anava d'excursió passejant tranquil·lament per la regió de Hunter Valley, al nord de Sydney (Austràlia), quan li va caure el telèfon mòbil entre dues grans roques.

Quan es va ajupir per intentar recuperar-lo va caure ella dins d'una escletxa d'uns tres metres de profunditat.

El resultat? Va quedar atrapada set hores dels peus i una hora de cap per avall.

Els serveis d'emergència retiren una roca (NSW Ambulance)

Un rescat exigent

Els amics van intentar ajudar-la, però com que no se'n van sortir, van haver de localitzar un equip de rescat de Nova Gal·les del Sud.

Després d'estudiar el terreny, els serveis d'emergència van aconseguir retirar una de les pedres, que pesava al voltant de 500 quilos, i alliberar la dona.

El repte va ser trobar la manera de treure la dona de la posició en la qual havia quedat atrapada, ja que es trobava en una forma de essa entre les roques, la qual cosa en complicava encara més l'alliberament.

L'operatiu de rescat, al lloc dels fets (NSW Ambulance)

"No havia vist mai un cas així"

"En els deu anys que fa que treballo en rescats, no m'havia trobat mai amb un cas com aquest. Ha estat complicat, però increïblement gratificant", ha apuntat Peter Watts, un dels membres de l'equip que va participar en el servei.

Afortunadament, la dona només es va fer ferides lleus, però, malgrat tot el periple, no va ser possible recuperar el mòbil

ARXIVAT A:
TecnologiaAustràlia
Anar al contingut