A presó provisional el detingut per la violació d'una menor a Igualada
A presó provisional el detingut per la violació d'una menor a Igualada (EFE)

A presó provisional el detingut per la violació d'una menor a Igualada

El presumpte violador, que no tenia cap relació prèvia amb la noia, va ser detingut aquest dijous al seu domicili d'Igualada

RedaccióActualitzat

Presó provisional, comunicada i sense fiança per al presumpte violador d'una jove menor d'edat el novembre passat a Igualada. Així ho ha decidit el jutge després de prendre-li declaració, aquest dissabte. El detingut només ha contestat preguntes del seu advocat. La causa segueix secreta.


El suposat agressor, que van detenir dijous a la capital de l'Anoia, és un noi d'uns 20 anys amb antecedents policials per delictes sexuals que no tenia cap relació prèvia amb la noia.

La detenció es va fer al seu domicili a primera hora del matí. La policia va escorcollar el pis durant més de set hores i en va extreure diverses caixes de cartró amb material que podria ajudar en la investigació.

La jove de 16 anys va sortir la matinada de l'1 de novembre de la discoteca Epic i es dirigia a l'estació per agafar el tren i anar a casa de la seva mare. En aquest trajecte va ser agredida i violada, en un succés que li ha deixat seqüeles de les quals encara es recupera.

Al detingut se l'investiga per agressió sexual i per temptativa d'assassinat, perquè per la brutalitat de l'agressió valoren que pretenia matar-la. A la noia la van trobar inconscient i amb una fractura al crani que no és compatible amb el fet d'haver caigut o amb una empenta.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualJudicial
Anar al contingut