Els Mossos investiguen si hi ha més casos
Els Mossos investiguen si hi ha més casos (Mossos)

A presó un agressor sexual que enganyava dones oferint-los feina per cuidar la seva mare

L'home, veí del Prat de Llobregat, contactava amb les dones a través d'un portal d'anuncis d'internet i les amenaçava perquè no el denunciessin

Els Mossos van detenir la setmana passada un home de 68 anys que ja ha ingressat a la presó, per ordre del jutge, com a presumpte autor de dos delictes d'agressió sexual, detenció il·legal i lesions.

La investigació va començar arran de la denúncia d'una dona, que va explicar que un home l'havia retinguda l'abril del 2021 contra la seva voluntat en un pis del Prat de Llobregat i l'havia agredit sexualment i físicament donant-li puntades de peu a la panxa.

La víctima va dir que no ho havia denunciat abans perquè l'home l'havia amenaçat de fer que l'expulsessin del país, ja que no tenia permís de residència.

En una setmana, l'home havia contactat amb un mínim de cinc dones que s'oferien per cuidar persones grans a través d'un portal d'anuncis, oferint-los feina cuidant la seva mare.

Una altra dona va relatar que li havia passat el mateix. L'home va contactar-hi per telèfon des d'un número ocult per entrevistar-la i, un cop dins de casa, li va fer tocaments, fins que ella va poder fugir.

La investigació continua oberta, per si hi ha altres casos.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial el 9 d'abril davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Prat del Llobregat, que va decretar l'ingrés a presó sense fiança.

ARXIVAT A:
Agressió sexualMossos d'Esquadra
Anar al contingut