Els jutjats de Vilafranca

A presó un home acusat de matar la seva parella el 2021 i enterrar-ne les restes a Pontons

Els fets s'investiguen com a homicidi o assassinat després que el cos de la víctima ha estat trobat enterrat a una finca del detingut
Redacció Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

El jutjat de guàrdia de Vilafranca ha decretat aquest dijous presó provisional, comunicada i sense fiança per a un home de 43 anys detingut el dimarts passat en relació amb la mort violenta d'una persona.

Els investigadors de la Guàrdia Civil van trobar restes enterrades a una finca del detingut, al municipi de Pontons, a l'Alt Penedès. Posteriorment, l'acusat ha confessat que aquestes corresponen a la seva parella. El crim masclista hauria ocorregut l'estiu del 2021.

Segons ha explicat la Guàrdia Civil en un comunicat, el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) havia rebut informacions que indicaven un moviment de terra poc habitual en aquesta finca i investigaven la possibilitat que s'hi hagués enterrat il·legalment alguna espècie animal.

Davant la sospita que hi pogués haver algun altre tipus de delicte, la Guàrdia Civil va sol·licitar permís al jutjat de Vilafranca per excavar al lloc.

Els agents hi van trobar, enterrades a un metre i mig de profunditat, diverses bosses de plàstic amb les parts del cos de la dona. L'ADN ha confirmat que es tracta de la parella del detingut.

Ara, el jutjat de Vilafranca s'inhibirà al de Barcelona donat que en aquests casos la investigació correspon al del domicili de la víctima.

La causa està oberta per homicidi o assassinat, que s'acabarà de concretar segons avancin les investigacions.

1.183 dones han mort assassinades per violència masclista segons el recompte que es fa des de l'any 2003.

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut