Adele ha publicat quatre àlbums d'estudi i tots porten per títol l'edat amb què els va compondre (EFE)

Adele s'emociona en el primer concert en vuit anys a l'Europa continental: "M'ha commogut"

S'ha construït un enorme recinte a Múnic per a la cantant britànica, que actuarà deu nits davant de 75.000 persones

Redacció/EFEActualitzat

Feia vuit anys que Adele no actuava a l'Europa continental, i aquest divendres s'ha mostrat especialment emocionada durant el primer dels deu concerts que farà a Múnic, a Alemanya.

L'estadi --i l'enorme recinte on es troba-- ha estat reformat expressament per acollir la cantant britànica i, amb capacitat per més de 75.000 espectadors, és comparable a qualsevol dels grans estadis de futbol del país.

Nascuda al barri londinenc de Tottenham i guanyadora de quatre Grammy, l'estrella ha fet una pausa a la seva residència a Las Vegas, on actua regularment des del 2022 i ho continuarà fent fins a finals d'any, per complaure el públic europeu reunit a la capital bavaresa.

"Per alguna raó, aquesta nit, aquesta cançó m'ha commogut més de l'habitual, i no us puc agrair prou el vostre temps", ha confessat abans d'entonar les primeres notes de "Someone like you", un dels seus grans èxits.


Els assistents han descrit l'espectacle d'aquest divendres com "una experiència genial", tal com ha explicat Murielle, una veïna de Múnic de 40 anys, a l'agència EFE.

La cantant va explicar que la seva intenció és que els espectadors tinguessin la sensació que el concert anava dirigit "a tots i cadascun d'ells".

I per això, el desplegament logístic ha estat a l'altura, amb una pantalla de més de 200 metres d'amplada i 17 d'alçada perquè el públic la pogués veure des de tots els racons.

Un món d'Adele

Per evitar més aglomeracions de les habituals en aquest tipus d'espectacles, el recinte ha obert les portes cinc hores abans de l'inici del concert.

Els "Daydreamers" --nom que s'han donat els mateixos fans de la cantant-- poden endinsar-se a l'"Adele World", on tenen a la seva disposició diverses atraccions, com un pub anglès o un mercat on tastar els plats i les begudes preferits de l'artista.  

Al mateix recinte hi ha un segon escenari amb altres actuacions musicals, un discjòquei i un espai per cantar en karaoke.


Adele també actuarà aquest dissabte i vuit dies durant l'agost, i després tornarà a Las Vegas per a la recta final del seu espectacle a la ciutat nord-americana, que porta per nom "Weekends With Adele".

ARXIVAT A:
MúsicaAlemanya
Anar al contingut