El restaurant Red Fish, al Port Olímpic de Barcelona (Restaurant Red Fish)
Barcelona

Adeu al Red Fish del Somorrostro, enderrocat per la transformació del Port Olímpic

El restaurant es trobava dins del recinte del Club Patí de Vela, un espai que ha quedat restringit a activitats exclusivament relacionades amb el mar, com els usos nàutics o l'economia blava

Actualitzat

Les màquines han tirat a terra aquest dimarts el restaurant Red Fish, la icònica guingueta vermella de la platja del Somorrostro de Barcelona, que no podrà continuar servint taules a causa de les obres de transformació del Port Olímpic.

El local es trobava al final del moll de la Marina, dins del recinte del Club Patí de Vela. Amb el nou pla d'usos del Port Olímpic, l'Ajuntament de Barcelona posava fi a les activitats lucratives en aquesta zona del port i restringia l'espai a activitats exclusivament relacionades amb el mar, com els usos nàutics o l'economia blava.

 

Durant més d'una dècada, el Red Fish ha estat el restaurant del Club Patí de Vela, que també va veure perillar el seu futur pel nou pla d'usos del Port Olímpic. El fet de ser una activitat sense ànim de lucre i que promou la pràctica d'un esport minoritari, amb un arrelament local molt sòlid, va fer que finalment pogués quedar-s'hi.  

El restaurant, però, no marxa del tot. Segons fonts municipals, els responsables del Red Fish han aconseguit un altre local de restauració a través d'un concurs públic. Estarà ubicat dins del Balcó Gastronòmic, un gran espai de restauració que ha d'obrir portes a finals d'estiu al moll de Gregal.

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut