Dos pots de fideus instantanis
Les turbulències son un dels fenòmens meteorològics més impredictibles, però cada cop més probables

Adeu als fideus instantanis als vols de Korean Air per l'augment de les turbulències

La companyia aèria vol prevenir accidents per cremades amb l'aigua bullent que necessiten els fideus instantanis

Si tens previst agafar un vol amb Korean Air a partir del 15 d'agost, t'advertim que trobaràs a faltar un plat essencial de la carta gastronòmica coreana. La companyia aèria, preocupada per l'augment de les turbulències als avions, ha decidit deixar de servir els fideus instantanis Shin Ramyun, un àpat molt popular a Corea.

D'aquesta manera es volen prevenir els accidents pel vessament de l'aigua bullent, segons ha explicat Korean Air en un comunicat. La mesura, però, només afectarà la classe econòmica, perquè els passatgers seuen junts i el risc de cremades és més alt. Així, es seguiran servint als vols d'empresa i primera classe, amb seients individuals i espaiats.

Des del 2019, les turbulències s'han duplicat i el mes de juny, la companyia va registrar diversos incidents relacionats. Per això també han pres la decisió de finalitzar els serveis de cabina 40 minuts abans de l'aterratge, ara són 20 minuts.    

Els fideus instantanis es servien gratuïtament a demanda pels vols de llarga durada. Al seu lloc, l'aerolínia oferirà entrepans, salsitxes amb blat de moro i "hot pockets", que són una mena d'empanades.
 

Preocupació de les aerolínies per les turbulències

Les companyies aèries observen amb preocupació l'augment de turbulències als avions, des que el maig passat un vol de Singapore Airlines procedent de Londres va tenir un accident amb un mort i dotzenes de ferits.

En aquest context, una vintena d'aerolínies, entre les quals Korean Air, han creat una plataforma d'intercanvi de dades a temps real sobre turbulències, sota l'auspici de l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA).

Les turbulències són un dels fenòmens meteorològics més impredictibles, però cada cop més probables a conseqüència del canvi climàtic, segons investigacions recents.

 

ARXIVAT A:
Corea del NordCorea del Sud
Anar al contingut