Coreografia improvisada dels sanitaris de l'Hospital Mateu Orfila de Maó per celebrar el tancament d'una UCI provisional

"Adeu, UCI 2": el vídeoclip d'un hospital de Maó quan baixen els malalts de Covid-19

Una cançó de Beyoncé ha servit als sanitaris de l'Hospital Mateu Orfila de Menorca per celebrar que poden tancar una UCI provisional
Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Com a tants altres llocs, a l'Hospital Mateu Orfila de Maó, a Menorca, van ampliar la unitat de cures intensives, l'UCI, per poder tractar els malalts de coronavirus que els arribaven.

Aquest dissabte han decidit tancar aquesta ampliació, que havien anomenat UCI 2, perquè ja no els arriben tants malalts, s'ha anat buidant i amb els llits normals d'UCI ja en tenen prou.


"Adeu, UCI 2"

El personal sanitari que se n'ocupa ha decidit fer-ho d'una manera molt festiva: han improvisat una coreografia amb la cançó «Single ladies», de Beyoncé, s'han gravat i ho han penjat a les xarxes socials:

És una mostra de la necessitat dels treballadors sanitaris de desfogar-se després de les jornades esgotadores que els està tocant fer.

Però també de l'alegria i la vitalitat amb què poden arribar a celebrar la feina feta.


És provisional

Són conscients que és un tancament provisional, i que si les coses van mal dades, hauran de tornar a obrir-la. Però, evidentment, esperen que no sigui el cas.

En aquest hospital han dedicat l'UCI 1, amb 7 llits, i aquesta UCI 2 provisional, amb 12, als malalts de coronavirus.

No han arribat a tenir mai tots els llits ocupats. Els pacients normals, els que no tenen coronavirus, els tracten en una tercera UCI.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut