Els tres atacants cridaven "maricón" mentre pegaven el jove i el van deixar estès al terra, inconscient (ACN / Marina López)

Nova agressió homòfoba: apallissen un noi fins a deixar-lo inconscient a Sant Cugat

Els tres atacants cridaven "maricón" mentre pegaven al noi la matinada del 26 de juny, durant la festa major de la localitat vallesana
Redacció Actualitzat
TEMA:
Homofòbia

Nou atac homòfob, aquest cop a Sant Cugat del Vallès. Un jove ha denunciat als Mossos d'Esquadra que va rebre una pallissa durant la festa major, la matinada del 26 de juny.

Segons la declaració dels testimonis, els tres atacants cridaven "maricón" mentre li pegaven, i el van deixar estès al terra, inconscient, amb un trau al cap i diverses contusions al braç i a la mandíbula.

El noi va ser hospitalitzat a la Mútua de Terrassa. Els Mossos encara no han identificat els autors de l'agressió i la investigació continua oberta.

Aquest dilluns al vespre s'han convocat diverses concentracions arreu del territori contra l'LGTBI-fòbia i els atacs dels darrers dies, que s'han agreujat amb el cas de l'assassinat del Samuel, un jove gallec a qui van apallissar fins a la mort la matinada de dissabte.

De moment, la policia gallega ha detingut 13 persones per la seva presumpta relació amb els fets. L'entorn de la víctima assegura que darrere l'assassinat a cops hi ha un crim d'odi per la seva orientació sexual. El jutge d'instrucció de la Corunya ha decretat secret de sumari.

L'Observatori contra l'Homofòbia ha registrat 103 incidents LGTBI-fòbics aquest any a Catalunya.

 

ARXIVAT A:
Homofòbia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut