L'empresa Yosoy ha detectat l'error durant un control intern (AESAN)

Alerta pel gluten en una beguda de civada de la marca "Yosoy" mal etiquetada

En el paquet de sis unitats de la "Beguda de Civada 0% Sucres" d'un litre, l'etiqueta indica, erròniament, que el producte no porta gluten

Redacció/Agències

Error en l'etiquetatge d'una beguda de civada de la marca "Yosoy". Malgrat que el paquet de sis unitats indica que el producte no conté gluten, en realitat sí que en porta, segons ha advertit aquest divendres l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).

Es tracta de la "Beguda de Civada 0% Sucres", d'un litre, que ha estat distribuïda per tot l'Estat.

Els brics posats a la venda de manera individual, però, sí que estan ben etiquetats i en cap lloc asseguren que la beguda és "sense gluten".

Com a mesura de precaució, les autoritats sanitàries recomanen a aquelles persones amb problemes derivats de la ingesta de gluten que s'abstinguin de consumir el producte. I recorden que, per a la resta de la població, no suposa cap risc.

L'AESAN ha tingut coneixement d'aquesta circumstància gràcies a una notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya

De fet, ha estat la mateixa empresa que ha tingut coneixement de l'error --a través dels seus mecanismes d'autocontrol-- i l'ha comunicat a les autoritats competents, en compliment de la legislació.

 

ARXIVAT A:
SalutAlimentació
Anar al contingut