Alerta sanitària per possible salmonel·la en croquetes congelades Las Croquetas de Fer
Totes les varietats de la marca, comercialitzades a Catalunya, podrien estar afectades pel bacteri
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) alerta de la possible presència de salmonel·la en croquetes congelades de la marca Las Croquetas de Fer.
El bacteri podria estar present en totes les varietats comercialitzades d'aquesta empresa. N'estan afectades les bosses d'un quilogram de croquetes elaborades entre el 13 de setembre i el 15 d'octubre d'aquest any i en què la data de caducitat es troba entre els dies 13 de març del 2026 i el 15 d'abril del 2026.
Venudes a Catalunya
Les croquetes afectades s'han comercialitzat a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i en altres comunitats autònomes com Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, La Rioja i la Comunitat de Madrid. Tot i això, no es descarta que s'hagin redistribuït a altres comunitats.
La recomanació, llençar els productes afectats
L'AESAN recomana a tothom que en tingui a casa que no les consumeixin. En cas d'haver consumit algun dels lots afectats i tenir alguns símptomes compatibles amb la salmonel·losi, com ara diarrea, vòmits, febre o mal de cap, les autoritats recomanen anar a un centre de salut.
- ARXIVAT A:
- SalutAlimentació