Un plat de croquetes
Totes les variants de la marca poden estar contaminades pel bacteri (iStock)

Alerta sanitària per possible salmonel·la en croquetes congelades Las Croquetas de Fer

Totes les varietats de la marca, comercialitzades a Catalunya, podrien estar afectades pel bacteri

RedaccióActualitzat

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) alerta de la possible presència de salmonel·la en croquetes congelades de la marca Las Croquetas de Fer

El bacteri podria estar present en totes les varietats comercialitzades d'aquesta empresa. N'estan afectades les bosses d'un quilogram de croquetes elaborades entre el 13 de setembre i el 15 d'octubre d'aquest any i en què la data de caducitat es troba entre els dies 13 de març del 2026 i el 15 d'abril del 2026.
 

Venudes a Catalunya

Les croquetes afectades s'han comercialitzat a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i en altres comunitats autònomes com Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, La Rioja i la Comunitat de Madrid. Tot i això, no es descarta que s'hagin redistribuït a altres comunitats.
 

La recomanació, llençar els productes afectats

L'AESAN recomana a tothom que en tingui a casa que no les consumeixin. En cas d'haver consumit algun dels lots afectats i tenir alguns símptomes compatibles amb la salmonel·losi, com ara diarrea, vòmits, febre o mal de cap, les autoritats recomanen anar a un centre de salut

 

 

ARXIVAT A:
SalutAlimentació
Anar al contingut