Un noi camina sobre la runa al camp de refugiats de Tulkarem (Reuters/Raneen Sawafta)

Almenys 18 morts en un camp de refugiats pel pitjor atac d'Israel a Cisjordània des del 2000

Israel assegura que en el bombardeig ha mort el responsable de Hamas en aquest territori ocupat, Zahi Yasser Abd al-Razeq Oufi
Redacció Actualitzat
TEMA:
Pròxim Orient

Almenys 18 persones han mort a Cisjordània, aquesta nit, en un nou bombardeig de l'exèrcit israelià sobre el camp de refugiats de Tulkarem, que també ha causat diversos ferits. Les autoritats palestines asseguren que entre les víctimes hi ha menors i dones. 

Testimonis presencials expliquen a les agències informatives que "l'escena va ser molt sagnant".

Diverses persones examinen la destrucció causada per l'últim bombardeig israelià del camp de refugiats de Tulkarem (Reuters/Raneen Sawafta)

Des de principis d'any, en aquest camp de refugiats, ja hi han mort, com a mínim, 94 persones, víctimes dels successius atacs israelians. El d'aquest dijous a la nit, però, és el pitjor atac israelià a Cisjordània dels últims 24 anys, segons les autoritats palestines.

Segons Israel, en el bombardeig, hauria mort el responsable de Hamas en aquest territori ocupat des de 1967, Zahi Yasser Abd al-Razeq Oufi. L'organització islamista ja ha fet una crida als habitants de Cisjordània a manifestar-se per "escalar el conflicte" amb Israel.

ARXIVAT A:
Pròxim Orient Israel Palestina Cisjordània
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut