Altercat entre Bolsonaro i un youtuber que el titlla de covard en plena campanya electoral

El president del Brasil ha començat la campanya per a les presidencials de l'octubre amb les enquestes a favor de Lula da Silva
Actualitzat
TEMA:
Brasil

El president del Brasil, Jair Bolsonaro, ha intentat arrabassar-li el mòbil a un youtuber que pretenia gravar-se amb ell mentre el criticava i el qualificava, altres coses, de "covard" i "pocavergonya".

Bolsonaro, que està en campanya per a les eleccions del 2 d'octubre, saludava un grup de seguidors davant del palau de l'Alvorada, a Brasília, quan se li va acostar el youtuber Wilker Leão, que acostuma a passar per la residència oficial del president brasiler. Les últimes hores ha augmentat el nombre de subscriptors, que s'acosten als 34.000.

En aquest vídeo es veu com el mandatari agafa l'home per la samarreta i el braç, fins que hi intervé el personal de seguretat.

Segons la cadena Globo, que ha difós el vídeo, Leão és empès i cau a terra, però les imatges no mostren qui provoca la caiguda. Aquest fragment no ha estat publicat pel youtuber.


Avantatge de Lula

La campanya electoral per a les eleccions presidencials del 2 d'octubre ha arrencat oficialment aquest dimarts, i les enquestes donen avantatge al seu rival, Lula da Silva, amb un 45% dels vots, molt per sobre del 30% que donen a l'actual president. Lula da Silva es torna a presentar després d'haver passat per la presó per una condemna de corrupció.

Bolsonaro ha començat la cursa presidencial a la ciutat de Juiz de Fora, on va ser apunyalat durant un míting fa quatre anys. Bolsonaro ha donat gràcies a Déu per aquell incident que va estar a punt de costar-li la vida però que el va catapultar per aconseguir la victòria a les eleccions.

ARXIVAT A:
Brasil Jair Bolsonaro
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut