Anar de festa sense sortir del cotxe: una discoteca en desconfinament es reinventa a Alemanya

A la festa hi han assistit 250 cotxes, amb el requisit que només hi hagués dos ocupants per vehicle

Actualitzat

Un club alemany ha trobat una manera d'oferir la possibilitat d'experimentar la música en viu per primer cop en mesos. Ha habilitat el seu aparcament per a 250 cotxes, amb el requisit que només hi hagués dos ocupants per vehicle.

Amb DJs, il·luminació i mesures de seguretat, gairebé 500 persones han pogut gaudir i ballar música electrònica des de dins del cotxe. Els assistents escolten les sessions a través de la ràdio del cotxe, igual que es fa en els autocinemes.

En aquesta primera "rave" sobre rodes, la música electrònica va ser la protagonista i en concret el DJ holandès Devin Wild va marcar la pauta i va animar l'esdeveniment als seus perfils de xarxes socials.

 

Una festa que ha tingut el vistiplau de la policia local, que va controlar en tot moment que els assistents complissin les normes establertes per llei.

Mentrestant, la cantautora Mads Langer va aconseguir omplir amb 500 cotxes el concert celebrat a la ciutat danesa d'Aarhus, celebrat també en un autocine. Les entrades es van esgotar al cap de pocs minuts de posar-se a la venda,

Tot això mentre en algunes zones d'Alemanya hi ha un repunt de casos de Covid-19. Aquest repunt arriba després d'haver començat a relaxar les mesures de confinament.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut