Sabadell

Anna Gabriel emplaça Junts pel Sí a presentar una nova proposta per convèncer la majoria de la CUP

Anna Gabriel ha destacat que "avui no es pot donar cap opció com a guanyadora"

RedaccióActualitzat

L'esperada assemblea de la CUP ha acabat amb un resultat insòlit i difícil de resoldre: empat. 1.515 persones han votat a favor d'investir Artur Mas, i 1.515 més en contra. Què farà la CUP? El partit es dóna una setmana de marge per prendre una decisió després de consultar les assemblees locals i territorials.

El 2 de gener la CUP celebrarà un Consell Polític i una reunió del grup d'acció parlamentària, que agrupa els seus diputats al Parlament.

En la compareixença per explicar els resultats, la CUP ha reconegut l'empat i s'ha emplaçat a aquest 2 de gener per prendre la decisió definitiva. La diputada Anna Gabriel ha destacat que "avui no es pot donar cap opció com a guanyadora" i ha afirmat que aquesta situació pot ser una nova oportunitat per a Junts pel Sí:

"Junts pel Sí té la possibilitat d'entendre que la proposta que ha posat sobre la taula no té un suport majoritari. Junts pel Sí té l'opció també de quedar-se quieta."

Per la seva banda, el que va ser candidat de la CUP, Antonio Baños, ha reconegut que "les aritmètiques són diabòliques", però ha destacat que no tenen "por que les decisions les prenguin mil, dues mil o tres mil persones".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut