La furgoneta abandonada al voral dret de la C-33, després de l'accident (3Cat)

Aparatós accident a la C-33 amb una furgoneta abandonada al voral des de fa una setmana

Un cotxe ha xocat contra la furgoneta, a l'altura de Mollet del Vallès, i també ha bolcat un altre vehicle, en un accident sense ferits de consideració
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Des que es van aixecar les barreres dels peatges, fa més de tres anys, ha augmentat molt el volum de trànsit per aquestes vies ràpides i, en conseqüència, també s'ha disparat la quantitat d'accidents i avaries. El risc per a la seguretat viària s'agreuja amb la deixadesa i falta de manteniment, que s'ha denunciat des del primer moment.

Qualsevol que circuli habitualment per les autopistes alliberades ha trobat algun vehicle abandonat, com la furgoneta blanca que ha passat més d'una setmana al voral de la C-33, a l'altura de Mollet del Vallès, i que ha quedat destrossada aquest diumenge en un aparatós accident sense víctimes.

Un cotxe ha envestit la furgoneta abandonada i, de retruc, un tercer vehicle també hi ha impactat i ha bolcat. El conductor del primer cotxe ha donat positiu en alcoholèmia.

Les tres persones que anaven als vehicles estan fora de perill

L'accident ha passat a les sis del matí, quan hi havia boira espessa i poca visibilitat.


La furgoneta abandonada està denunciada pels Mossos d'Esquadra. Des del dia 5 d'octubre, el vehicle tenia posada al parabrisa una multa de 80 euros, amb possibilitat d'un 50% de descompte si es paga immediatament.

A banda d'aquest cas, la setmana passada va quedar un camió entravessat a la mitjana de l'autopista AP-7, a l'altura de l'Hospital General de Catalunya, entre Rubí i Sant Cugat. Van trigar gairebé onze hores a retirar-lo, en un tram no només molt congestionat sinó també amb un risc alt d'accidents.

ARXIVAT A:
Trànsit Autopistes
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut