Arrimadas: "És irresponsable que Puigdemont digui que l'any vinent estarem celebrant la independència"

La cap de l'oposició demana un canvi d'¡nterlocutors als governs català i espanyol que eviti la confrontació
Redacció Actualitzat

Ciutadans no ha volgut celebrar un acte polític i ha triat fer un dinar popular a Premià de Mar com a celebració de la Diada. La cap de l'oposició al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas, ha dit que el seu partit no vol entrar en la dinàmica de confrontació que busquen el govern de Catalunya i el govern espanyol, i ha assegurat que ara és el moment de buscar solucions i no pas més problemes.

"Nosaltres no volem entrar en aquesta dinàmica de confrontació, nosaltres busquem solucions i, a més a més, em sembla molt irresponsable que el senyor Puigdemont i la portaveu al Parlament de Junts pel Sí estiguin dient que l'any que ve estarem celebrant la independència, perquè això no és real."

Arrimadas no ha volgut valorar el discurs de Carles Puigdemont, en què deia que el govern d'Espanya havia desconnectat de Catalunya. Però ha afirmat que cal un canvi d'interlocutors als governs català i espanyol, perquè els que hi ha ara han demostrat que no poden començar un camí de diàleg i d'estendre ponts per arribar a acords.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut