L'Ajuntament recorda que caldrà dur mascaretes quan s'estigui en aquests espais (ACN)

Barcelona reobre els parcs infantils després de tres mesos

L'Ajuntament desprecintarà els parcs aquest divendres i demana que s'evitin les aglomeracions
Actualitzat
TEMA:
Menors

Després de la polèmica generada pel retard en l'obertura de les zones de jocs infantils, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat en un tuit que, a partir d'aquest divendres, s'hi podrà tornar a jugar.

 

 

Ada Colau demana als infants que evitin aglomeracions i usin mascaretes i, sobretot, que ho "passin bé". Després de l'allau de crides a la xarxa per desprecintar els parcs i recuperar-los per als infants, Barcelona ha estat de les primeres ciutats a decretar-ho després de tres mesos de tenir-los precintats.

 

Polèmica pel retard

Molts pares i mares havien denunciat dies enrere que els infants eren els grans oblidats durant aquest confinament i demanaven als ajuntaments que es poguessin recuperar espais d'esbarjo per poder jugar.

Alguns pares fins i tot han optat per saltar-se la normativa i accedir a alguns parcs infantils malgrat que encara podien ser sancionats perquè està prohibit.

 

Ara, quan la ciutat ja es troba en fase 3, la "nova normalitat" s'estendrà a la majoria d'àmbits socials amb mesures menys restrictives.

A les illes Balears, el govern de Francina Armengol ha permès la reobertura amb dues sessions de neteja obligatòries en començar i en acabar la jornada.

ARXIVAT A:
Menors
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut