Bruce Springsteen votarà Kamala Harris en les eleccions presidencials als Estats Units del 5 de novembre (Reuters/Mark Blinch)

Bruce Springsteen fa costat a Kamala Harris: "Trump és el candidat més perillós que he vist"

The Boss fa públic el seu suport a la candidata demòcrata i se suma a grans noms com els de la cantant Taylor Swift o l'actriu Meryl Streep
Redacció Actualitzat
TEMA:
Kamala Harris

La candidata demòcrata a la presidència dels Estats Units, Kamala Harris, ha aconseguit un altre suport important de cara a les eleccions del 5 de novembre.

Bruce Springsteen ha penjat un vídeo a Instagram en què defensa la candidatura de Harris i en què assegura que Donald Trump és un candidat "perillós".

"Dono suport a Kamala Harris per a presidenta i a Tim Walz per a vicepresident. Donald Trump és el candidat a president més perillós que he vist a la meva vida".


Altres noms com el de les cantants Taylor Swift i Jennifer Lopez, les actrius Meryl Streep i Julia Roberts, i els actors Chris Rock o Ben Stiller han fet costat públicament a Kamala Harris. 

Springsteen defensa que Harris i Tim Walz estan compromesos amb una visió de país "que respecta i inclou a tothom, independentment de la seva classe, religió, raça, el seu punt de vista polític o identitat sexual".

En un vídeo on se'l veu assegut a la barra d'un restaurant, també considera que els demòcrates volen fer créixer l'economia "de manera que beneficiï a tots, no només als pocs que, com jo, som a dalt de tot".

 

Molt crític amb Donald Trump

Sobre l'expresident i candidat republicà, Donald Trump, el cantautor denuncia que el seu "menyspreu" per la Constitució, la democràcia, l'estat de dret i la transferència "pacífica" del poder haurien de "desqualificar-lo per al càrrec de president". 

El músic de Nova Jersey opina que "potser mai des de la Guerra Civil aquest gran país s'havia sentit tan dividit en l'àmbit polític, espiritual i emocional com fins ara". Per això, assegura, ha decidit fer públic que el 5 de novembre votarà Harris i Walz.

 

ARXIVAT A:
Estats Units Trump Kamala Harris Eleccions Estats Units 2024
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut