Rescat en un incendi a Dénia (Font:Levante-EMV)

Busquen un jove senegalès que va rescatar d'un incendi un veí de Dénia

Redacció Actualitzat
TEMA:
Migracions

Busquen un jove senegalès que divendres va treure un home amb mobilitat reduïda de casa seva durant un incendi a Dénia, Alacant. La víctima i els veïns volen contactar-hi i donar-li les gràcies pel "seu heroic gest".

El regidor de Seguretat, Javier Scotto, ha explicat que l'incendi es va produir divendres, dia 6 de desembre, a les 12.24 al número 7 del carrer Port, a la planta baixa de la vivenda. Al primer pis hi havia un home de 37 anys amb problemes de mobilitat a les cames que va demanar ajuda a crits.

Alguns veïns van intentar accedir a la casa sense èxit quan va aparèixer aquest jove, que va escalar per la façana fins que va aconseguir accedir a la vivenda pel balcó.

Un instant més tard, va sortir del pis amb l'home a les espatlles i el va baixar per una escala que havien aconseguit els veïns.

Rescat en un incendi a Dénia (Font:Levante-EMV)

 

Després de "l'heroica gesta", el jove es va rentar les mans en una casa propera i va marxar.

La víctima estava atordida i amb símptomes d'inhalació de fum però la seva vida no ha perillat després de ser traslladat a l'hospital de La Fe a València.

Ara, víctima i veïns li volen agrair el rescat. Creuen que el jove és un venedor d'artesania que viu a Gandia i de tant en tant ve a Dénia a vendre.

"La víctima i els veïns volen contactar-hi per donar-li les gràcies. Va fer un acte heroic amb molta naturalitat i mereix un reconeixement públic"

Segons el conseller, l'acció del jove va evitar una situació que podria haver estat mortal.

 

 

ARXIVAT A:
Migracions
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut