Cabify: "Hi ha lloc per a tothom. La mobilitat a les ciutats ha de canviar"

Redacció Actualitzat
TEMA:
Mobilitat

Cabify, una de les empreses de lloguer de vehicles amb conductor (VTC) que els taxistes consideren que ha de limitar la seva activitat a Barcelona, considera que en el mercat del transport privat a la ciutat tothom hi té cabuda.

Un responsable de l'empresa a Europa també ha explicat a TV3 que cal treballar per la convivència entre els professionals del sector.

MARIANO SILVEYRA, Cabify Europa: "Hem d'intentar tornar a la convivència, a la pau. Hi ha lloc per a tothom. Als taxis, no els ha caigut la facturació, sinó que en els últims anys els ha crescut. La facturació del taxi ha continuat augmentant malgrat que han entrat en el mercat milers de llicències VTC. Això demostra que no hi ha cap amenaça de desaparició del sector del taxi, sinó tot el contrari. La mobilitat a les ciutats ha de canviar."

Les declaracions de Cabify defensant un nou model de transport de passatgers a Barcelona arriben el mateix dia que aquesta empresa VTC i Uber han decidit suspendre la seva activitat a la ciutat, arran de les agressions d'ahir per part d'alguns taxistes.

ARXIVAT A:
Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut