Un comboi del Trambesòs a prop de la plaça de les Glòries (ACN)
Un comboi del Trambesòs a prop de la plaça de les Glòries (ACN)

Canvis a les línies T4, T5 i T6 del Trambesòs per preparar l'ampliació fins a Verdaguer

Les obres de connexió del tramvia per la Diagonal obliguen a modificar el recorregut de les línies T4, T5 i T6 del Trambesòs

Actualitzat

A partir d'aquest dilluns 21 d'octubre, les línies T4, T5 i T6 del Trambesòs modifiquen el seu recorregut, segons ha explicat Tram, l'empresa que gestiona el servei. El motiu: la imminent ampliació de la xarxa del tramvia per la Diagonal.

La línia T4 deixarà d'operar en el tram Ciutadella - Vila Olímpica fins a Glòries.

La T4 només cobrirà el recorregut entre Glòries i Estació de Sant Adrià. I és que aquesta línia serà la que cobrirà l'ampliació per la Diagonal, fent parada a Monumental, Sicília i Verdaguer. Aquest perllongament entrarà en servei durant la primera quinzena de novembre, un cop hagin acabat favorablement les proves sense passatgers.

D'altra banda, les línies T5 i T6 ampliaran els seus recorreguts actuals per la Meridiana.

Les línies del Tram T4, T5 i T6 modificaran el recorregut
Les línies del Tram T4, T5 i T6 modificaran el recorregut (3Cat)

Aquestes dues línies pararan a partir d'ara a les estacions d'Auditori - Teatre Nacional, Marina, Wellington i Ciutadella - Vila Olímpica. Això implicarà que millori la freqüència del pas de tramvies en aquest tram, abans operat per la T4.

Durant els dies previs i posteriors a aquesta modificació en la configuració de les línies del Trambesòs, hi haurà personal d'informació a diverses parades per explicar els canvis als usuaris i resoldre's possibles dubtes.

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut