Carmen Calvo durant la seva intervenció al Senat (EFE)

Carmen Calvo nega que el 155 estigui damunt la taula

Als passadissos del Senat, la vicepresidenta s'ha limitat a negar que tinguin ara en els seus plans aplicar el 155
Redacció Actualitzat
TEMA:
Article 155

Aquesta tarda, als passadissos del Senat, els periodistes han preguntat directament a Carmen Calvo si el 155 està damunt la taula, i la vicepresidenta del govern espanyol, discretament, ho ha negat. S'ha limitat a respondre un lacònic "no".

Calvo s'ha referit d'aquesta manera a les últimes declaracions tant des del mateix govern espanyol com des de l'oposició sobre la conveniència o no de l'aplicació novament de l'article 155 de la Constitució a Catalunya, després dels últims esdeveniments.

Aquest dilluns el PP, a través de Pablo Casado, afirmava en un tuit que la situació a Catalunya és "límit". "155 ja" insistia el líder dels populars després de les accions dels CDR d'aquest cap de setmana i de les declaracions de Quim Torra sobre la "via eslovena". Poc abans, Carmen Calvo, deia que considerava "inadmissibles" les actuacions dels CDR i que hi hauria "conseqüències", mentre que la dirigent del PSOE, Esther Peña, advertia que al govern de Sánchez "no li tremolaria la mà" si s'havia de tornar a aplicar el 155.

Aquest dimarts, però, Carmen Calvo ha negat que entri ara en els seus plans aplicar aquest article de la Carta Magna a Catalunya.

 

La vicepresidenta espanyola ha carregat aquesta tarda al Senat contra Cs i el PP (EFE)

 

A la sessió de control d'aquesta tarda al Senat, la vicepresidenta ha acusat Ciutadans d'utilitzar Catalunya per anar contra la unitat d'Espanya. I al PP, la número dos del govern espanyol l'ha comparat amb Vox. "La diferència entre nosaltres és que mai hem comprat políticament l'independentisme i vostès abracen les propostes de Vox", li ha etzibat Calvo.

 

ARXIVAT A:
Article 155 Procés català PSOE
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut