Catalunya en Comú exigeix al govern més "polítiques" i menys "gesticulacions"

Jéssica Albiach ha centrat el seu discurs en els efectes socials de la pandèmia
Redacció
TEMA:
Debat política general

La portaveu de Catalunya en Comú, Jéssica Albiach, ha iniciat el seu discurs criticant el que considera "retòrica buida" i "desgovern" per part de l'actual executiu de la Generalitat.

"No és temps de gesticulacions" ni de "joc de trons", ha afirmat Albiach en referència al que creu que és un excés de simbolisme i conflicte electoralista per part dels dos socis de govern, JxCat i ERC. "El seu discurs arriba tard i malament", reblava la portaveu.

El discurs de Jéssica Albiach ha estat centrat en la necessitat de reforçar els serveis públics i definir una pla global, una "estratègia de país" amb què atraure talent i promoure la innovació.

Ha parlat de les mancances a l'atenció primària, del conflicte laboral a Saint-Gobain i l'impacte que el tancament d'aquesta empresa pot tenir al Baix Penedès.

Però també dels efectes de la pandèmia sobre la petita i la mitjana empresa: "Catalunya ha estat el territori de l'estat que acumula més tancaments de pimes", ha assegurat.

A banda, Albiach ha posat en valor l'obra i l'actitud del govern espanyol, convidant l'executiu català a implicar-se en la iniciativa de diàleg i a respondre positivament a la mà estesa que veu per part de la coalició liderada per Pedro Sánchez.

Com a conclusió, la portaveu del partit d'esquerres considera aquesta legislatura "perduda" des del punt de vista econòmic, social i en clau feminista i ecologista. Creu que pràcticament no s'han complert les promeses de l'inici del període polític.

ARXIVAT A:
Debat política general
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut