Citen com a investigades pel màster de Cifuentes una professora i una funcionària

RedaccióActualitzat

Un jutjat de Madrid ha citat com a investigades una de les professores que suposadament signava l'acta del treball de final de màster de Cristina Cifuentes i la funcionària que hauria canviat les qualificacions de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid.

La decisió arriba després de l'ampliació de la causa per suposada falsedat en document públic oberta arran de la denúncia presentada per una catedràtica de la Universitat de Salamanca.

 

En concret, les citades són la professora Cecilia Rosado i la funcionària Amalia Calonge. Han de comparèixer el 10 de maig a les 12 del migdia. 

La citació l'ha fet el jutjat d'instrucció número 51 de Madrid, que la setmana passada ja va citar a declarar, també com a investigat, Enrique Álvarez Conde, que va ser director de l'Institut de Dret Públic que impartia el màster de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC).

 

Álvarez Conde ha de declarar el 6 de juny, el mateix dia que també estan citats, com a testimonis, una dotzena de professors i alumnes del mateix màster que Cifuentes assegura haver fet.

El mateix dia que Rosado i Calonge estan igualment citades a declarar, però en qualitat de testimonis, les professores Alicia López de los Mozos i Clara Souto, que asseguren que les seves firmes van ser falsificades. També Sergio Pulido, Pilar Trinidad Núñez, responsable de la invesgació interna oberta per la URJC, i José Antonio Lobato Moreno, responsable de la Unitat de Postgrau i Títols Propis de la URJC.

L'ampliació de la causa s'ha fet després de rebre les diligències d'investigació iniciades per la Fiscalia de Móstoles.

ARXIVAT A:
Cristina Cifuentes
Anar al contingut