Berga

Concentració davant del jutjat de Berga en suport a Montse Venturós

RedaccióActualitzat

Un centenar de persones s'han concentrat davant dels jutjats de Berga aquest matí per mostrar el seu suport a l'alcaldessa de la població, la cupaire Montse Venturós, que ha estat detinguda a primera hora d'aquest matí, a casa seva, per no haver comparegut davant del jutge que l'havia citada per haver mantingut penjada l'estelada al balcó del consistori durant les campanyes electorals.

La detenció s'ha fet perquè el jutge li pugui prendre declaració en els dos procediments que té oberts després de no haver comparegut davant la justícia.  

Venturós ha declarat poc abans del migdia durant vint minuts davant el titular del jutjat d'instrucció número 1 de Berga. És el jutge que dijous va ordenar els Mossos d'Esquadra que la detinguessin i la traslladessin al jutjat, després que el va plantar el 5 d'abril i el 17 d'octubre, quan havia de comparèixer per no haver retirat l'estelada del consistori a les eleccions del 27-S i el 20D.

El regidor de la CUP a Berga, Francesc Ribera "Titot", ha dit que l'alcaldessa de Berga ja sabia que aquesta detenció es podia produïr en qualsevol moment i diu que ho encararan amb :

"És una situació bastant desagradable, però que l'encarem amb Montse amb el compromís. Això ella sabia que podia passar i, per tant, forma part de l'estratègia de tenir les coses clares i actuar en conseqüència, que és el que procurem fer des de la nostra opció política i des de la nostra lluita".

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut