Imatge de la concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Concentracions de suport als CDR després de les acusacions per terrorisme

Actualitzat
TEMA:
CDR

Els CDR de Barcelona han omplert aquest dimarts al vespre la Plaça Sant Jaume. Ho han fet en solidaritat amb la integrant del CDR de Viladecans acusada de rebel·lió i terrorisme i també dels que han declarat davant dels Mossos pels fets del 30 de gener al Parlament.

Els concentrats han cridat proclames en contra de la repressió que, segons ells, porta a terme la justícia espanyola i han demanat la llibertat dels polítics empresonats.

Els CDR han convocat aquesta protesta a les principals ciutats catalanes amb motiu de l'operació de la Guàrdia Civil per ordre de l'Audiència Nacional d'aquest dimarts.

 

A Viladecans, els veïns de la dona detinguda per la Guàrdia Civil acusada de terrorisme també han sortit al carrer per donar-li suport. Davant de l'Ajuntament, i en silenci la major part del temps, han mostrat cartells en suport dels CDR.

A Girona, a la plaça del Vi, s'hi han reunit unes set-centes persones, convocades pels CDR i Girona Vota. La majoria dels concentrats duien pancartes amb el lema de "Jo sóc CDR" i per demanar la llibertat dels presos i amb crits de "Tots som CDR". Els concentrats han llegit manifestos i han acabat amb "El cant dels segadors".

A Lleida, sota la pluja, els concentrats, uns 400, molts d'ells amb xiulets, s'han acostat a la Subdelegació del Govern. Aquesta vegada, però, estava fortament encerclada de tanques metàl·liques que han mantingut els concentrats força allunyats i que no han permès que ningú s'hi acostés.

 

A Tarragona, la concentració s'ha fet davant el monument als herois del 1811, a la Rambla Nova. S'han reunit més de dues-centes persones sota la pluja. A les consignes habituals, hi han sumat el crit de "Tarragona és CDR". La manifestació s'ha dissolt cap a 2/4 de 9, just quan ha caigut un fort aiguat.

 

 

ARXIVAT A:
CDR
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut