Pati de butaques de la platea del Gran Teatre del Liceu
Els espectacles hauran de tenir butaques preassignades

Concerts, obres de teatre i actes culturals suspesos per la vaga

Molts centres han anunciat que secundaran la vaga d'aquest divendres i d'altres esperen la decisió de les companyies i els treballadors

Actualitzat

Part del sector cultural ha anunciat la seva adhesió a la vaga convocada per a aquest divendres.

A Barcelona, teatres com la Sala Becket i la majoria de sales petites han suspès les funcions, com també ha fet el Kursaal de Manresa o l'Auditori de Granollers i el festival Temporada Alta a Girona.

Que obrin o no teatres grans com el TNC, el Lliure, el Romea, el Goya o La Villaroel, depèn de si els treballadors secunden o no la vaga a títol personal.

En cas que finalment no es puguin fer les funcions, el TNC comunicarà via web i email personalitzat el sistema de retorn de diners o canvi d'entrades per a un altre dia.

També ha suspès la funció de demà del Mago Pop, al Teatre Victòria.

El concert amb més convocatòria previst per a demà, el de la cantant Aitana al Palau Sant Jordi, s'ha ajornat fins al 3 de novembre.

 

 

Tampoc es farà el concert de Kožená i Simon Rattle al Palau de la Música.

 

 

Les sales Jamboree, Barts, Razzmatazz, Bikini, Luz de Gas i Sidecar suspenen concerts, però obriran en horari de discoteca. Tampoc obriran les portes la sala Jamboree ni Tarantos Barcelona.

 

 

Tampoc es representarà la funció de "Turandot" al Liceu.

 

 

De la seva banda, Els Pets han cancel·lat els concerts que havien de fer demà a Inca, a Mallorca, i dissabte a Girona, al festival Temporada Alta.

 

 

Pel que fa als museus de Barcelona, de moment es mantenen les programacions, a l'espera de saber què faran els treballadors, a excepció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Fundació Tàpies, que ja han dit que tancaran, com també ho faran la majoria de sales alternatives de teatre.

Han suspès la funció l'Escenari Joan Brossa, el Jove Teatre Regina, La Badabadoc, La Nau Ivanow, LaSala, El Maldà, Porta4, la Sala Atrium, Sala Fénix, la Sala Flyhard, la Sala La Planeta, la Sala Trono, la Sala Versus Glòries, el Teatre de l'Aurora, el Teatre La Gleva, el Teatre Tantarantana, el Teatre Gaudí, l'Antic Teatre, La Puntual, la Sala Ars, l'Almeria Teatre i SAT! Sant Andreu Teatre.

La Sagrada Família i la Casa Batlló, dos dels monuments amb més afluència turística, tenen intenció d'obrir amb normalitat.

El festival de música negra de Barcelona Say it Loud, a la sala Fabra i Coats, es manté, però es canvia d'hora i es farà a les 21.00.

I el Festival Escena del Poblenou ha cancel·lat les activitats previstes per al 18 d'octubre.

ARXIVAT A:
TeatreMúsicaArt
Anar al contingut