La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, passant revista a un grup de militars (EFE)
La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, passant revista a un grup de militars (EFE)
Madrid

Cospedal avisa que l'exèrcit té "la missió de garantir la integritat" d'Espanya

La ministra de Defensa ha llançat un missatge al govern de la Generalitat el mateix dia que JxSí i la CUP han presentat la llei del referèndum

Actualitzat

La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha alertat aquest dimarts que l'exèrcit té "la missió de garantir la sobirania d'Espanya i defensar la seva integritat territorial". La ministra ha recordat que això és el que recull la Constitució Espanyola i ha llançat un missatge al govern de la Generalitat, just el mateix dia que Junts pel Sí i la CUP han presentat la llei del referèndum.

"La unió sempre és el camí més segur a l'èxit i Espanya va elegir la seva Constitució, on els exèrcits van rebre la missió primordial de garantir la sobirania i independència d'Espanya, defensar la seva integritat territorial o l'ordenament constitucional"

Cospedal ha fet aquestes declaracions durant els 40 anys de la creació del Ministeri de Defensa. La ministra ha destacat que, en aquestes quatre dècades, "la democràcia ha guanyat la batalla al terrorisme d'ETA", la qual cosa creu que ha suposat "una victòria de l'Estat de dret davant del terror".

Anar al contingut