El camió i la càrrega han quedat totalment destruits pel foc (Toni Lorente)

Cues quilomètriques a l'AP-7 per l'incendi d'un camió que talla dos carrils a Cerdanyola

Hi ha retencions en els dos sentits i, també a l'AP-7, un camió bolcat a Sant Julià de Ramis talla un carril en sentit sud
Redacció Actualitzat
TEMA:
AP-7

L'incendi d'un camió, que ja s'ha pogut apagar, manté tallada l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès i només hi ha un carril de pas en direcció Girona. Això ha provocat en el pitjor moment més de 13 quilòmetres de cua en tots dos sentits: de Mollet del Vallès fins a Cerdanyola, en sentit sud, i des de Castellbisbal en sentit nord, segons informa el Servei Català de Trànsit (STC). A mig matí, les retencions s'han reduït una mica i arriben als 12,5 quilòmetres en sentit Girona i 10 per anar cap a Barcelona. 

El sinistre també provoca cues de 5 quilòmetres a la B-23 amb l'enllaç amb l'AP-7 de Molins de Rei al Papiol.

Trànsit recomana rutes alternatives per l'A-2, la B-40 i la C-58 per evitar l'embús.
 

En marxa la retirada del vehicle

De moment no se saben les causes que han fet que es calés foc al camió, cap a dos quarts de quatre de la matinada, al quilòmetre 152,5 de l'AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès.

Els Bombers, que hi han treballat des de les 4 de la matinada, han pogut apagar el foc cap a les 6 del matí.

Es desconeixen les causes que ha fet que es calés foc al camió (Bombers)

Segons Trànsit, s'ha activat el servei de grues per retirar el vehicle un cop extingit l'incendi. Cap a les 11.30 h, ha començat la retirada del camió accidentat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, ha informat que no hi ha hagut cap ferit. 
 

Camió bolcat a Sant Julià de Ramis

Cap a tres quarts de 8, també a l'AP-7, un altre camió ha bolcat i talla un carril en sentit sud a Sant Julià de Ramis, al Gironès. En aquest punt l'accident està causant un quilòmetre de retencions.

Els bombers han hagut d'excarcerar el conductor que havia quedat atrapat a l'interior del vehicle. No se sap, per ara, quin és l'estat de salut del ferit.

Cap a dos quarts de 8 del matí s'ha rebut l'avís de l'accident, on han anat Mossos, Bombers i el SEM. De moment no se saben les circumstàncies que han fet que bolqués el camió, que ha perdut la càrrega.

ARXIVAT A:
AP-7 Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut