Els tres accidents a Castellet i la Gornal, la Granada del Penedès i Maçanet de la Selva acumulen 30 quilòmetres de cua (ACN)

Dissabte complicat a l'AP-7: 30 km de cues per tres accidents, un amb una víctima mortal

Una persona ha mort en un accident a Castellet i la Gornal, i la via a Maçanet de la Selva ha arribat a acumular fins a 20 quilòmetres de retencions al migdia

RedaccióActualitzat

Un altre matí complicat a l'autovia AP-7 amb més de 30 quilòmetres acumulats de cua per diversos accidents: a Castellet i la Gornal, la Granada del Penedès i Maçanet de la Selva.

A Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès, ha mort una persona. L'accident ha passat a les 08.32, al quilòmetre 205,7 de l'AP-7 en sentit nord, pel xoc entre una furgoneta i un camió. A conseqüència de l'impacte ha mort la passatgera que anava al seient de l'acompanyant de la furgoneta. El conductor ha resultat ferit menys greu i un tercer passatger que anava al seient del darrere, ferit greu. Tots dos han estat traslladats a l'Hospital de Bellvitge, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès.

L'accident ha obligat a tallar la via en sentit nord durant unes hores. Fins passada la una del migdia no s'hi ha pogut habilitar un carril senyalitzat, mentre es treballava en la retirada dels vehicles implicats, i s'hi han arribat a acumular retencions de fins a 8 quilòmetres. A primera hora, també hi havia cues de fins a 3 quilòmetres en sentit Tarragona en el mateix punt.

 


Fins a 20 quilòmetres de cues a Maçanet

Un altre accident ha arribat a provocar al migdia fins a 20 quilòmetres de cues a Maçanet de la Selva en sentit Girona. L'SCT ha recomanat com a alternativa la C-32 des de la Roca del Vallès (per la C-60). A primera hora de la tarda ja no hi havia retencions.

 

ARXIVAT A:
TrànsitAP-7
Anar al contingut