Dausà triomfa a Madrid en una nit de Barça, connexions en directe i el joc del "Jo mai mai"

Mentre es jugava el clàssic, a Madrid, al Palacio Vistalegre, Joan Dausà hi ha fet un dels concerts més celebrats de la seva carrera
Redacció/ACN Actualitzat
TEMA:
Joan Dausà

Una gran bogeria. Era el nom del concert i un gran resum per una nit màgica a Madrid. Joan Dausà ha presentat al Palacio Vistalegre "La gran bogeria 2", un repàs dels seus treballs, davant de més de 10.000 persones de públic. S'ha convertit en un dels concerts en català més multitudinaris que s'ha fet a la capital espanyola.

Era un repte que Dausà es va proposar quan fa nou mesos també va omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona. I l'ha superat. Mentre es jugava el clàssic de futbol Madrid-Barça, Dausà hi ha fet un dels concerts més celebrats de la seva carrera.

"La gran bogeria 2" inclou temes tan clàssics com "Jo mai mai" o "Ho tenim tot".


Un concert carregat de sorpreses

A Madrid. Dausà hi ha portat algunes sorpreses, com el duet que ha fet amb Víctor Manuel: la popular cançó del cantant asturià "Solo pienso en ti".

Amb l'única companyia del teclat, l'inici ja ha estat una clara declaració d'intencions. Dausà ha sorprès amb una versió de l'"Aquí no hay playa", la popular cançó de l'estiu de finals dels 80 i que encara avui serveix per fer juguesques en la comparació entre Barcelona i Madrid.


El cantautor també ha estrenat amb Paula Koops el senzill "Octubre del 24" sobre l'amor entre un barceloní i una madrilenya: "He vingut a fer un cant a la germanor", ha explicat a l'ACN minuts abans de l'actuació.

Pel que fa al repertori de Vistalegre, Dausà ha portat a Madrid grans temes dels seus darrers àlbums, "Ara som gegants" i "Ho tenim tot".

El teclat ha acompanyat Dausà durant el concert (ACN/Javier Barbancho)

No hi han faltat èxits com "Que vingui algú" o "La gran eufòria", a més d'algunes de les seves cançons en castellà.

El clímax del concert ha arribat amb l'emotiva interpretació del "Jo mai mai" que han ofert Joan Dausà i Floren Ferrer. N'han fet una versió acústica, que ha il·luminat Vistalegre, amb 10.000 persones cantant-la cantant a cappella

Dausà, un culer més

El concert, a més, ha coincidit en horari amb el clàssic al Bernabeu. Quan Dausà va preparar el concert no sabia que coincidirien per horari, però ha volgut convertir la coincidència en una ocasió especial.

"És massa bèstia que vulguis fer el concert de l'any a Madrid i que sigui a la mateixa hora del partit"

L'artista ha incorporat també el Madrid-Barça a l'espectacle. Tant a la mitja part del partit com al final del matx, Dausà ha fet una connexió en directe amb les retransmissions de Catalunya Ràdio i RAC1.


Un dels concerts recents més multitudinaris

Dausà ha fet història a Madrid convertint-se en un dels artistes que hi ha aplegat més gent cantant en català.

"Hi ha una família al darrere i podem fer les coses que vulguem i viure experiències diferents. M'il·lusiona i em supera"

L'artista de Sant Feliu de Llobregat no descarta repetir el format en alguna altra capital europea. "Acabarà havent-hi una bogeria europea mentre la gent ens segueixi".

El concert és un dels més multitudinaris d'un cantant en català a Madrid (ACN/Javier Barbancho)

Jugant al "Jo mai mai"

Però el concert de Joan Dausà a Madrid no ha estat només música i futbol. L'artista ha proposat el públic, precisament, jugar plegats al "Jo mai mai" per buscar la parella de la nit a Vistalegre. En diferents moments de l'espectacle, Dausà ha demanat al públic que busqués possibles pretendents i ha acabat triant dues parelles.

Com ja ha fet en algun altre concert, a través de preguntes sobre els gustos dels participants han triat la parella amb més sintonia. Dausà ha convertit Vistalegre en el plató d'un "Amor a primera vista" i Risto Mejide ha entrat a escena en el paper del jurat.

Joan Dausà durant un moment del concert a Madrid (ACN/Javier Barbancho)

Dausà ha posat fi a la bogeria amb "La gran eufòria" i tornant a interpretar el "Jo mai mai" per posar la cirereta a una nit rodona.

 

ARXIVAT A:
Música Joan Dausà
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut