"La casa en flames" aborda els conflictes d'una família burgesa catalana (ACN cedida per VerCine)

De "Casa en flames" a "Casa en cendres": Dani De la Orden anuncia la segona part del film

El director del fenomen del cinema català de la temporada, Dani de la Orden, ha agraït l'èxit i ha explicat que n'escriu una segona part

La "Casa en flames" va camí de tenir una segona part. El director Dani de la Orden ho ha anunciat a la xarxa social X amb un missatge molt lacònic: assegura que "s'està escrivint" la segona part del que ha estat l'últim gran èxit del cinema català i sembla que ja té títol: "Casa en cendres"

Certament, el film "Casa en flames" ha estat el fenomen de l'any del cinema català i ha batut rècords de taquilla, en recaptació i en nombre d'espectadors.

El director de 'Casa en flames', Dani de la Orden, en la presentació de la pel·lícula al BCN Film Fest (ACN/Pere Francesch)
El director de "Casa en flames", Dani de la Orden, en la presentació de la pel·lícula al BCN Film Fest (ACN/Pere Francesch)

Aquest fet ha esperonat el director Dani de la Orden, que ha agraït el suport del públic, a començar a fer una segona part de la història i misèries de la família burgesa catalana que protagonitza la primera entrega. 

"Casa en flames", el film rodat entre Canet de Mar i Calella de Palafrugell, amb Emma Vilarasau, Alberto San Juan, Clara Segura, María Rodríguez i Enric Auquer, transcorre durant una trobada familiar a la Costa Brava.

La protagonista --interpretada per Vilarasau--, divorciada fa temps, està emocionada perquè podrà veure tota la família, ja que cadascú fa la seva vida sense fer-li cap cas, però tot acaba esclatant durant un cap de setmana de convivència.

De moment no se saben més detalls d'aquesta seqüela, que sembla que encara no té productora.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut