Madrid

De Cospedal diu que la renúncia de Bárcenas era la millor opció

El PP ha eludit explicar si la decisió de Luis Bárcenas de deixar l'escó al Senat és personal de l'extresorer de la formació, imputat en el "cas Gürtel", o bé una petició del partit. La secretària general dels populars, María Dolores de Cospedal, s'ha limitat a dir que és "la millor opció", que així ho entenen les dues parts i que, amb decisions com aquesta, el PP demostra que "dóna exemple" en la lluita contra la corrupció.

Actualitzat
"És la millor opció de cara a la defensa dels seus interessos i per no perjudicar el PP", ha afirmat De Cospedal sobre la renúncia, i ha afegit que "així ho entès ell i també ho entén el partit. Crec que no hi ha gaire més per dir". La secretària general del PP considera que l'actuació dels populars davant el "cas Gürtel" ha estat exemplar. "Cap partit ha donat un exemple tan clar de dir als espanyols que estem lluitant per tenir una societat millor", ha dit, a més de subratllar que el PP "a banda d'intentar fer sortir Espanya de la crisi, és capaç de lluitar contra la corrupció".

Respecte de si els tres diputats de l'Assemblea de Madrid també imputats en el mateix cas haurien de deixar els escons, De Cospedal ha contestat que és un "tema personalíssim" d'ells i ha recordat que la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, els ha demanat que hi renunciïn.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut