Caixa de preservatius falsificats decomissada per la Guàrdia Civil a Barcelona (Guàrdia Civil)

Decomissen 5.000 preservatius falsificats d'una marca coneguda en un supermercat de Barcelona

La Guàrdia Civil els va trobar en un supermercat de Ciutat Vella amb altres materials falsificats, i investiguen una persona acusada de delictes contra la salut pública

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha decomissat a Barcelona materials falsificats per valor d'uns 13.000 euros, entre els quals hi ha gairebé 5.000 preservatius d'una marca molt coneguda.

A més dels preservatius, també van trobar 350 encenedors i més de 6.000 llibrets de paper de fumar que també imitaven marques reconegudes, tal com han explicat aquest dimecres.

Un agent de la Guàrdia Civil amb el material falsificat que s'ha decomissat a Barcelona (Guàrdia Civil)

Segons han dit, l'operació va començar quan van detectar que es venien els preservatius en un supermercat de Ciutat Vella, a Barcelona, i van rebre informació de l'arribada d'una partida de productes.

En la inspecció posterior, van trobar els encenedors, els llibrets i els preservatius, i estan investigant una persona acusada de delictes contra la propietat industrial i contra la salut pública.

El motiu és que els preservatius falsificats no han passat controls de qualitat i sanitaris i suposen un risc per a la salut i la seguretat dels consumidors. Els productes estaven fabricats a la Xina i a Tailàndia.

Material falsificat decomissat per la Guàrdia Civil a Barcelona (Guàrdia Civil)

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut