Dani Gallardo, un any empresonat per les protestes de la sentència de l'1-O a Madrid
Dani Gallardo va ser detingut a la manifestació contra la sentència del procés a Madrid (CCMA)
Madrid

Demanen 6 anys de presó per al jove detingut a Madrid en la protesta per la sentència de l'1-O

Fa set mesos que Dani Gallardo, de 22 anys, està en presó preventiva i se li han denegat 3 recursos per demanar la llibertat

Actualitzat

La Fiscalia demana 6 anys de presó per a Dani Gallardo, el jove detingut en la manifestació contra la sentència del procés que es va fer a Madrid. Segons el Moviment Antirepressiu de Madrid que va convocar la protesta, Gallardo està en presó preventiva des de la detenció, fa més de set mesos, sense que s'hagin atès les tres peticions per deixar-lo en llibertat. Se l'acusa de desordres públics i atemptat a l'autoritat.

 

Dani Gallardo Herzog, de 22 anys, va ser detingut el 16 d'octubre en les protestes contra la sentència del procés que el Moviment Anterepressiu de Madrid va convocar a la Puerta del Sol i que van acabar amb càrregues policials pels enfrontaments amb un grup neonazi.

 

La convocatòria del 16 d'octubre del 2019 es va fer a la Puerta del Sol

Segons va explicar el portaveu del Moviment Antirepressiu de Madrid, Marco Fernández, al pograma "Preguntes freqüents" de TV3 el novembre passat, s'acusa Gallardo d'haver agredit un policia, fet que neguen diversos testimonis. Fernández va afegir que es vol culpar Gallardo, que no té antecedents, com a cap de turc. Gallardo és l'únic detingut en les protestes contra la sentència del judici del procés que continua en presó preventiva.

 

 

 

 

La protesta va acabar amb la detenció de Dani Gallardo, l'únic que encara és a la presó

 

ARXIVAT A:
Judici procésJudicial
Anar al contingut