Imatge de la nau on es va desallotjar la festa il·legal
Imatge de la nau on es va desallotjar la festa il·legal (ACN)

Desallotgen una festa "rave" amb 192 persones en una nau abandonada de Barcelona

L'edifici era un focus de molèsties veïnals, amb prop de 70 queixes rebudes per soroll aquest any

Redacció/AgènciesActualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar una festa "rave" en una nau industrial abandonada amb 192 persones a dins, 8 d'elles menors d'edat.

L'actuació va tenir lloc el cap de setmana i es va fer amb autorització judicial i en col·laboració amb equips dels Mossos d'Esquadra. S'hi van desplaçar dotze equips de la Guàrdia Urbana i set dels Mossos.

La intervenció policial, en una nau abandonada a la rambla de Prim 261-263, al districte de Sant Martí, va començar a primera hora de la matinada de diumenge i es va allargar fins al migdia.

En la intervenció es van aixecar quatre actes, una per infraccions administratives i tres més per a la intervenció d'equips de música i altres objectes relacionats amb la festa il·legal. De fet, els equips de música i la resta d'objectes van ser requisats. També es van aixecar sis actes més per tinença d'estupefaents i una persona ha quedat investigada per un delicte contra la salut pública.

L'edifici, focus de queixes veïnals 

L'edifici era un focus de molèsties veïnals, amb prop de 70 queixes rebudes per soroll durant aquest any 2024. 

L'actuació es va realitzar amb autorització judicial, després que es constatés l'ocupació de la nau i per reiterades queixes veïnals per molèsties de sorolls fins a altes hores de la matinada. 

Per contra, el jutjat no va autoritzar el desallotjament dels ocupants que utilitzen la nau industrial abandonada com a habitatge, procediment que segueix un altre recurs judicial emprès per l'Ajuntament de Barcelona.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraGuàrdia Urbana
Anar al contingut