Detenen l'home que va ferir amb una arma blanca un botiguer a Vilanova del Camí

ACN Vilanova del Camí - Els Mossos han detingut un home de 20 anys com a autor de l'agressió amb arma blanca a un treballador d'un establiment alimentari a Vilanova del Camí (Anoia). Li atribueixen un delicte de lesions. La detenció es va fer aquest dimarts a la nit i no es descarta que n'hi puguin haver més. L'incident va tenir lloc aquest dilluns a la nit després d'una discussió entre dos grups de persones. Segons informa el cos policial, el detingut no té antecedents.

El conflicte hauria començat quan dos joves van entrar amb la intenció d'endur-se diversos productes, entre els quals una barra de pa. Seguidament, la disputa es va traslladar a l'exterior. En aquell moment van afegir-s'hi amics de totes dues parts i els dos grups es van barallar. Una persona del grup que acompanyava els clients va llançar un ganivet, que va impactar en la panxa del treballador.

El treballador ferit va ser atès d'urgència pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron. Els Mossos van obrir una investigació per aclarir els fets i buscar l'autor material de l'agressió amb arma blanca.

Anar al contingut