Una furgoneta dels Mossos davant d'un dels domicilis de Manlleu on s'està fent un escorcoll
Una furgoneta dels Mossos aquest dimarts davant d'un domicili de Manlleu

Detenen per narcotràfic una exeducadora social de Ripoll

Va tractar els terroristes del 17A abans dels atemptats i la van detenir dimarts els Mossos a Moià en l'operació contra una xarxa d'introducció d'haixix a Catalunya

Una dona que va ser educadora social a Ripoll i va tractar els terroristes dels atemptats de la Rambla i Cambrils del 2017, la van detenir dimarts els Mossos en l'operació contra una xarxa de narcotraficants.

Va ser un dels 30 detinguts, perquè en una casa llogada al seu nom a Moià hi van trobar una tona d'haixix, a més de marihuana i dues armes de foc.

La dona, que va tenir un cert relleu públic després dels atemptats, està detinguda a la comissaria dels Mossos de Vic acusada de tràfic de drogues i de formar part d'una organització criminal.


200 mossos i 11 entrades simultànies

En l'operació dels Mossos de dimarts, feta en col·laboració amb el Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària, hi van participar uns 200 agents, que van fer 11 entrades simultànies.

Va ser en domicilis i locals de la Catalunya Central, com ara Manlleu, Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà o Tàrrega, però també en alguna localitat de la costa, com és el cas de Roses, a l'Alt Empordà.

La xarxa que volien desarticular amb l'operació es dedicava a entrar haixix a Catalunya per via marítima des del nord d'Àfrica.

Precisament la matinada de dijous a divendres passat una embarcació de Vigilància Duanera va perseguir dues narcollanxes a la costa del Maresme, que van llançar la càrrega per la borda per poder fugir.

No van aconseguir detenir ningú, però van fer el decomís més important d'haixix que s'ha fet mai a Catalunya en una situació d'aquest tipus.

200 mossos i el Servei de Vigilància Duanera participen en l'operatiu
200 mossos i el Servei de Vigilància Duanera van participar en l'operatiu de dimarts (Mossos)
ARXIVAT A:
PolicialAtemptats Barcelona CambrilsNarcotràfic
Anar al contingut