L'home hauria confessat ser l'autor de l'incendi a la vora de Ciutat Jardí, en plena onada d'incendis

Detenen un home acusat de provocar incendis a Lleida, alguns en plena onada de calor

Es tracta d'un veí de la ciutat de 43 anys a qui han enxampat calant foc a un contenidor
Redacció
TEMA:
Incendis

Un home de 43 anys és el presumpte responsable de bona part dels incendis que hi ha hagut entorn de Lleida en les últimes setmanes.

La Guàrdia Urbana el va enxampar in fraganti aquest divendres. Segons la policia de Lleida, estava cremant un contenidor.

Diversos testimonis van alertar de la presència d'un individu que cremava un contenidor. Una patrulla de la Guàrdia Urbana el va identificar i el va retenir per posar-lo a disposició dels Mossos d'Esquadra.

L'home ha confessat, a més, que va ser l'autor del foc que el 19 de juny --en plena onada de calor i d'incendis simultanis-- va cremar a la vora de Ciutat Jardí. Aquest incendi va obligar a desallotjar una trentena de veïns i a tallar l'N-240.

L'home hauria provocat diversos incendis de matolls i contenidors aquestes últimes setmanes a la capital del Segrià. L'augment del nombre d'incendis va posar en alerta la policia, que va reforçar la vigilància.

Segons l'Ajuntament, l'home ja tindria antecedents per fets similars. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.

ARXIVAT A:
Incendis
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut