Detenen un home per cremar contenidors a la Canya

ACN La Canya - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 28 anys per haver cremat diversos contenidors al poble de la Canya (Garrotxa). La matinada del 21 de setembre els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que s'havien cremat contenidors en el nucli urbà. A partir d'aquí, la policia va començar a investigar els fets i gràcies a les imatges d'una càmera de videovigilància van identificar el responsable dels fets. Arran d'això, els Mossos van incrementar el patrullatge preventiu per evitar que tornés a cremar més contenidors. L'endemà, els agents van veure l'home caminant per un carrer d'Olot. El van identificar i van veure que dins d'una motxilla hi portava un encenedor, una llanterna i un desodorant d'esprai.

Davant d'aquestes evidències van detenir-lo per un delicte de danys. El valor dels contenidors cremats supera els 32.000 euros. De tota manera, la policia no dona la investigació per tancada i no descarten que hagués participat en fets similars que han passat a la zona.

L'home no tenia antecedents policials i ha quedat en llibertat després de declarar a la comissaria. Haurà de comparèixer davant del jutge quan li sigui requerit

Anar al contingut