Detenen un home que va fugir d'un control a Llers i conduïa amb el permís suspès, begut i drogat

ACN Llers - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 28 anys que va fugir d'un control de trànsit a Llers (Alt Empordà), conduïa amb el permís suspès, i anava begut i drogat. Els fets van passar aquest dimecres a l'N-II quan la policia feia un control en sentit Figueres cap a un quart de cinc de la matinada. El vehicle es va aproximar al control però quan els agents li van indicar que s'aturés, va fer mitja volta i va marxar a tota velocitat. Els policies havien anotat la matrícula i van seguir-lo. Durant la fugida, va fer diversos avançaments temeraris i va estar a punt de provocar diversos accidents.

Els mossos li van perdre la vista a Pont de Molins però immediatament es va muntar un dispositiu per localitzar-lo. Al cap d'una estona, una altra patrulla el va trobar circulant a gran velocitat per la C-260 en direcció Figueres.

En tornar a veure els mossos, va intentar tornar a fugir, però els agents el van seguir fins al barri de la marca de l'ham de Figueres. En arribar a un carrer, el conductor va marxar corrents. Diverses patrulles dels mossos finalment van detenir el fugitiu prop de les vies del tren.

Els agents de trànsit, van comprovar que tenia el permís de conduir suspès temporalment. En fer-li la prova d'alcohol, va donar un resultat positiu amb una taxa final de 0,51 mg/l més del doble del màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. En fer la prova de drogues també va donar positiu en marihuana.

El detingut, que tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut