Detingudes dues persones a Arbeca per estafar i furtar prop de 5.000 euros a un home d'edat avançada

ACN Arbeca - Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a Arbeca (Garrigues) un home de 28 anys i una dona de 24 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa i un furt. Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a l'agost després que la policia tingués coneixement que un home d'edat avançada va patir unes extraccions fraudulentes del seu compte bancari i un furt de diners al seu domicili que ascendien a uns 5.000 euros. Segons la investigació, una dona es va guanyar la confiança de la víctima i, dies després, va anar al seu domicili on va aprofitar un descuit per furtar-li 400 euros en efectiu i una lliberta bancària. Posteriorment, amb la col·laboració d'un home, van extreure fins a 4.500 del compte del denunciant.

Segons la unitat d'investigació de la comissaria de Mollerussa, encarregada de la investigació, els detinguts van fer quatre extraccions fraudulentes en caixes de les Garrigues.

La investigació va finalitzar dimecres amb la detenció, a l'avinguda Portals d'Arbeca, dels dos presumptes autors de l'estafa. Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran aquests dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Anar al contingut