Detingut a Argelaguer un home que es va escapar dels Mossos saltant per la finestra del cotxe patrulla

Actualitzat

ACN Argelaguer - Els Mossos d'Esquadra han detingut a Argelaguer (Garrotxa) un home de 29 anys i que tenia diverses odres d'arrest per violència masclista. L'arrestat, però, s'havia escapat de la policia en un trasllat des de la comissaria de la Bisbal d'Empordà a l'hospital de Palamós (Baix Empordà) uns dies abans. Els fets es van produir el passat 27 d'agost quan els Mossos van preparar un dispositiu per detenir l'home, donant resposta així a les ordres judicials d'arrestar-lo. Els agents el van poder capturar i se'l van emportar a la comissaria de la Bisbal. Allà l'home es va lesionar expressament al braç i els metges van requerir que se'l portés a l'hospital ja que la intervenció que necessitava no es podia fer a la comissaria.

Pels volts de les tres de la tarda durant el trasllat de tornada cap a les cel·les de la comissaria i aprofitant que per la intervenció que li havien fet anava sense emmanillar, el detingut va saltar per la finestra del cotxe patrulla i es va escapolir sense que els agents arribessin a capturar-lo de nou. De seguida es va a posar a treballar la unitat d'investigació que va descobrir que aquest dimarts seria a Argelaguer. De seguida es va activar un operatiu per enxampar-lo, però l'home es va enfilar a una teulada per intentar fugir dels policies que el van rodejar.

Com a mesura de precaució es va avisar el cos de Bombers, atès que l'home estava enfilat a una teulada, per intentar rescatar-lo. Finalment, el detingut va desistir gràcies al procés de mediació amb els Mossos, que un cop a baix el van detenir i se'l van emportar a les dependències de la comissaria d'Olot.

Aquest mateix dimecres ha passat a disposició del jutjat de guàrdia d'Olot.

Anar al contingut