Detingut a Tordera el conductor d'una furgoneta que circulava sota els efectes d'alcohol i drogues i ha xocat amb un bus

Actualitzat

ACN Tordera - Els Mossos han detingut aquest dissabte a Tordera (Maresme) el conductor d'una furgoneta que circulava sota els efectes de les drogues, superant també la taxa d'alcohol permesa i s'ha encastat amb un autobús. Segons informen fonts del cos, l'home ha estat arrestat per envair el sentit contrari i provocar l'accident, a més de negar-se a fer les proves d'alcoholèmia i tenir retirat judicialment el permís de conduir. L'avís s'ha rebut quan passaven pocs minuts de les vuit del matí, després que els dos vehicles col·lidissin. El conductor de l'autobús, que viatjava sol, ha pogut abandonar el vehicle. En canvi, el de la furgoneta ha hagut de ser extret per un agent de la Policia Local de Maçanet de la Selva fora de servei.

(Aquesta actualització afegeix informació sobre els motius de la detenció del conductor de la furgoneta)

L'accident s'ha produït al quilòmetre 2,9 de la GI-600, que ha quedat tallada al trànsit durant una hora per poder apagar el foc que s'ha generat per l'accident i retirar els vehicles calcinats.

Anar al contingut