Imatge d'arxiu d'un detingut
La policia ha rebut tres denúncies per agressions sexuals per part del gestor del centre esportiu a joves d'entre 15 i 17 anys (Mossos d'Esquadra)

Detingut el director d'un centre esportiu municipal de Canet de Mar per agressions a menors

L'home hauria convençut joves d'entre 15 i 17 anys perquè es fessin fotos despullats a canvi d'aconseguir-los feina en mitjans de comunicació on ell treballava

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts el director del centre esportiu municipal H2O de Canet de Mar com a presumpte autor d'agressions sexuals a joves d'entre 15 i 17 anys.

La policia ha rebut tres denúncies d'uns fets que s'haurien produït a les mateixes instal·lacions poliesportives, on aconseguia fotos sexuals dels menors. Segons La Vanguardia, prometia a canvi ajudar-los a aconseguir feina als mitjans de comunicació on col·laborava.

Els treballadors del centre haurien advertit l'Ajuntament d'actituds sospitoses i inadequades per part del gestor del complex esportiu.

L'Ajuntament de Canet de Mar ha emès un comunicat en què confirma que hi ha hagut tres denúncies relacionades amb els fets i que la investigació continua oberta. El consistori es compromet a "facilitar a les presumptes víctimes i a les seves famílies tot el suport que necessitin" i mostra la seva solidaritat amb elles.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació del cas i els responsables actuals del centre no han volgut fer cap declaració al respecte.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Agressió sexual
Anar al contingut